Σύστημα διαχείρησης κρατήσεων στην Ελλάδα.

Ως ιδιοκτήτης ή διαχειριστής ξενοδοχείου, γνωρίζετε ότι η επιτυχία εξαρτάται από τον αριθμό των κρατήσεων που λαμβάνετε. Χωρίς σταθερή ροή κρατήσεων, το ξενοδοχείο σας δεν μπορεί να ευδοκιμήσει. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις κρατήσεις σας και να εξορθολογήσετε τις διαδικασίες κρατήσεων. Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι το Channel Manager & PMS από την Travel Data Services.

Σύστημα διαχείρησης κρατήσεων στην Ελλάδα

Στην Travel Data Services, κατανοούμε τις προκλήσεις που συνεπάγεται η διαχείριση ενός ξενοδοχείου ή ενός ενοικιαζόμενου καταλύματος. Γι’ αυτό αναπτύξαμε το Channel Manager & PMS για να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές ξενοδοχείων να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες κρατήσεων και να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Με το Channel Manager & PMS, μπορείτε να διαχειρίζεστε τις κρατήσεις σας από ένα κεντρικό σημείο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να χάνετε χρόνο ελέγχοντας πολλαπλές πλατφόρμες για να δείτε αν έχετε νέες κρατήσεις. Μπορείτε εύκολα να βλέπετε όλες τις κρατήσεις σας σε ένα σημείο και να τις διαχειρίζεστε αποτελεσματικά. Αυτό μπορεί να επιταχύνει τις διαδικασίες κρατήσεών σας και να απελευθερώσει χρόνο για άλλες εργασίες, όπως το μάρκετινγκ και οι σχέσεις με τους επισκέπτες.

Ευέλικτες επιλογές τιμών και εκπτώσεων.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το Channel Manager & PMS προσφέρει επίσης ευέλικτες επιλογές τιμολόγησης και εκπτώσεων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε δυναμικές στρατηγικές τιμολόγησης που προσαρμόζουν τις τιμές των δωματίων σας σε πραγματικό χρόνο με βάση τη ζήτηση. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει υψηλή ζήτηση για δωμάτια ένα συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, μπορείτε να αυξήσετε τις τιμές σας για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Από την άλλη πλευρά, αν η ζήτηση είναι χαμηλή, μπορείτε να προσφέρετε μειωμένες τιμές για να προσελκύσετε περισσότερες κρατήσεις.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του Channel Manager & PMS είναι η συνεχής βελτιστοποίηση του συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μας παρακολουθεί διαρκώς την πλατφόρμα για να διασφαλίζει την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία της. Αναζητούμε πάντα τρόπους για να βελτιώσουμε το σύστημα και να το κάνουμε ακόμη πιο φιλικό προς το χρήστη για τους ιδιοκτήτες και τους διαχειριστές ξενοδοχείων. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό και να προσελκύσετε περισσότερες κρατήσεις.

Channel Manager, PMS και online σύστημα κρατήσεων ξενοδοχείου δωρεάν!

Αλλά ίσως το καλύτερο μέρος του Channel Manager & PMS είναι ότι η χρήση του είναι εντελώς δωρεάν. Αυτό είναι αλήθεια – δεν χρεώνουμε καμία μηνιαία χρέωση για τη χρήση της πλατφόρμας μας. Αντίθετα, χρεώνουμε μια μικρή προμήθεια 3% για κάθε κράτηση που πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο όταν έχετε κρατήσεις και δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για προκαταβολικά έξοδα.

Εκτός από το Channel Manager & το PMS, η TravelDataService προσφέρει επίσης ένα σύστημα κρατήσεων για τον ιστότοπό σας. Αυτό επιτρέπει στους επισκέπτες να κάνουν κρατήσεις απευθείας μέσω της ιστοσελίδας σας, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τις απευθείας κρατήσεις σας και να μειώσει την εξάρτησή σας από πλατφόρμες τρίτων.

Συνολικά, αν ψάχνετε για έναν ισχυρό και αξιόπιστο Channel Manager για το ξενοδοχείο σας ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμά σας στην Ελλάδα, μην ψάχνετε άλλο από την TravelDataService. Το Channel Manager & PMS μας είναι εφοδιασμένο με λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες κρατήσεων και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Και με το σύστημα κρατήσεών μας, μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερες απευθείας κρατήσεις και να μειώσετε την εξάρτησή σας από πλατφόρμες τρίτων. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανεβάσετε το ξενοδοχείο σας στο επόμενο επίπεδο.


Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό!

Πόσα ξενοδοχεία / καταλύματα διαθέτετε?

Σε ποια περιοχή της Ελλάδας βρίσκεται το κατάλυμα?

Επιλέξτε το πλάνο συνεργασίας που σας ενδιαφέρει.

CAPTCHA image

This helps us prevent spam, thank you.

× Γειά σας! Χρειάζεστε πληροφορίες? ?