Μηχανή online κρατήσεων

Αύξηση των άμεσων κρατήσεων με μια ισχυρή μηχανή κρατήσεων μέσω διαδικτύου (IBE). Μπορείτε να ενσωματώσετε τη μηχανή κρατήσεων Beds24 στον ιστότοπό σας. Η μηχανή κρατήσεων αποτελεί εγγενές τμήμα του Beds24, ώστε η διαθεσιμότητα και οι τιμές σας να συγχρονίζονται απρόσκοπτα σε όλα τα κανάλια.

Πλήρως προσαρμόσιμο
Ελέγξτε το σχεδιασμό, τη διάταξη και το περιεχόμενο με την ομαλή ενσωμάτωση στην ιστοσελίδα.
blank
Φιλικό για κινητά
Πλήρως ευέλικτη φόρμα κράτησης και απλή διαδικασία κράτησης 2 κλικ.
blank
Συλλογή πληρωμών
Πληρωμές απευθείας στο λογαριασμό σας μέσω Stripe, Paypal, AuthorizeNet, Globalpayment και άλλων.

Pricing

Τιμολόγηση

Μετατρέψτε τους επισκέπτες σε πελάτες: Αυξήστε τις απευθείας κρατήσεις σας με την μηχανή κρατήσεων!

blank

Προσαρμοσμένη σχεδίαση

Η τμηματική προσέγγιση σας δίνει πλήρη έλεγχο του σχεδιασμού, της διάταξης και του περιεχομένου, ώστε να ταιριάζει άψογα στον ιστότοπό σας. Επιλέξτε από μια σειρά προκαθορισμένων σχεδίων ή φτιάξτε εντελώς το δικό σας. Οι διαθέσιμες ενότητες περιλαμβάνουν ρυθμιστικά εικόνων, χάρτες, ημερολόγια διαθεσιμότητας, πίνακες τιμών. Μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε προσαρμοσμένα στυλ CSS ή να χρησιμοποιήσετε μια επιλογή private label για να φιλοξενήσετε τη σελίδα κράτησης στο δικό σας sub-domain.
blank

Multi-property, διάφορες γλώσσες και εθνικά νομίσματα

Η μηχανή κρατήσεων για πολλά καταλύματα επιτρέπει την αναζήτηση διαθεσιμότητας σε διαφορετικά καταλύματα. Η σελίδα κρατήσεων υποστηρίζει περισσότερες από 30 γλώσσες, ενώ ένας προαιρετικός μετατροπέας νομισμάτων εμφανίζει τις τιμές στο νόμισμα των επισκεπτών.
blank

Φιλικό προς τα κινητά

Μην χάσετε τον αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών που κάνουν κρατήσεις από κινητές συσκευές.

Η φόρμα κράτησης ανταποκρίνεται πλήρως, ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιείται. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους επισκέπτες σας μια τέλεια εμπειρία κράτησης σε desktop, smart phones και tablets.

TravelDataService μηχανη κρατήσεων για Ξενοδοχεία
blank

Satisfaction Guaranteed

Ευέλικτες επιλογές τιμών, κανόνων και εκπτώσεων

Προσφέρετε πολλαπλά πακέτα τιμών και τύπους δωματίων, προωθητικούς κωδικούς έκπτωσης, πακέτα ή ειδικές προσφορές απευθείας στον ιστότοπό σας. Ορίστε την ελάχιστη ή μέγιστη διάρκεια παραμονής, δημιουργήστε ειδικούς κανόνες για οποιαδήποτε περίοδο, περιορίστε ή μπλοκάρετε τη διαθεσιμότητα σε οποιαδήποτε ημερομηνία, περιορίστε το check-in ή το check-out σε συγκεκριμένες ημέρες.

Ευελιξία

Πώληση δωματίων και ενοικιαζόμενων δωματίων σε διαφορετικές διατάξεις ή περιστάσεις
Συνδυάστε μεμονωμένα δωμάτια για να τα πουλήσετε ως ολόκληρο σπίτι ή σουίτα. Το σύστημα θα προσαρμόζει αυτόματα τη διαθεσιμότητα με βάση τη διαθεσιμότητα των βασικών δωματίων. Πουλήστε έναν κοιτώνα ως ιδιωτικό δωμάτιο, εάν όλα τα κρεβάτια είναι διαθέσιμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

και μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για το ξενοδοχείο σας και πώς μπορούμε να απλοποιήσουμε κάθε εργασία σχετικά με την πολύπλοκη διαδικασία κράτησης.

× Γειά σας! Χρειάζεστε πληροφορίες? ?