Λογισμικό και κόστος για την ψηφιακή τιμολόγηση ξενοδοχείων

Από την 01 Ιανουαρίου 2021 έχει τεθεί σε ισχύ από την ΑΑΔΕ η ψηφιακή τιμολόγηση ξενοδοχείων , ενώ ακολούθως δόθηκε παράταση μέχρι την 01 Απριλίου 2021. Μέσω της χρησιμοποίησης των υπηρεσιών των Παρόχων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, οι επιχειρήσεις μπορούν αυτόματα να διαβιβάζουν τα παραστατικά εσόδων που εκδίδουν, στην πλατφόρμα myDATA. Η διαβίβαση των παραστατικών ψηφιακής τιμολόγησης γίνεται με ευθύνη του Παρόχου σε πραγματικό χρόνο, αυτόματα με την έκδοση των παραστατικών. Τα προς έκδοση ψηφιακά τιμολόγια υποβάλλονται σε βασικούς ελέγχους από την πλατφόρμα myDATA και σημαίνονται με τον «Μοναδικό Αριθμό Καταχώρησης» (ΜΑΡΚ), ο οποίος συνοδεύει υποχρεωτικά κάθε τιμολόγιο που εκδίδεται από αδειοδοτημένο λογισμικό. Η ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω παρόχου βελτιώνει την αξιοπιστία των συναλλαγών, καθώς οποιοσδήποτε μπορεί να ελέγξει την αυθεντικότητα ενός τιμολογίου στην ιστοσελίδα του παρόχου, με χρήση του QR code που φέρουν υποχρεωτικά τα ψηφιακά τιμολόγια.

Σχεδόν όλοι οι οργανισμοί αλλάζουν τώρα από τα χειροκίνητα συστήματά τους σε ψηφιακά συστήματα, ως αποτέλεσμα των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν. Ο ξενοδοχειακός κλάδος συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λύση του ψηφιακού συστήματος και του λογισμικού για τη διαχείριση των αρχείων τιμολόγησης.

Η εταιρεία μας TDS travel & data service ltd διαθέτει ολοκληρωμένη λύση για την ψηφιακή τιμολόγηση ξενοδοχείων με το beds24 PMS-Channel Manager-booking engine και το ψηφιακό πρόγραμμα τιμολόγησης της Hotelinvoicer με αποστολή δεδομένων σε MyData και λογιστή. Τα στοιχεία του πελάτη που κάνει κράτηση μέσω πλατφόρμας/καναλιού όπως π.χ. booking.com, Expedia, Airbnb κλπ. μεταφέρονται αυτόματα στο πρόγραμμα ψηφιακής τιμολόγησης του ξενοδοχείου και εσείς εκδίδετε μόνο το τιμολόγιο ή την απόδειξη. Το πρόγραμμα προσφέρει στο προσωπικό του ξενοδοχείου ή στους διαχειριστές των διαμερισμάτων τη δυνατότητα να διαχειρίζονται μόνοι τους τις καθημερινές λειτουργίες του ακινήτου τους με βολικό τρόπο, καθώς και να εργάζονται εξ αποστάσεως, ακόμη και με τη χρήση ενός smartphone ή tablet.

Ρωτήστε μας για το κόστος του προγράμματος της ψηφιακής τιμολόγησης του ξενοδοχείου σας, όπως και για το PMS-Channel Manager-booking engine.

× Γειά σας! Χρειάζεστε πληροφορίες? ?