Το Channel Manager το PMS και η online μηχανή κρατήσεων είναι τρια ισχυρά εργαλεία που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά την ξενοδοχειακή σας επιχείρηση. Με τη χρήση αυτών των εργαλείων, μπορείτε να ελέγχετε και να αυτοματοποιείτε τις διαδικασίες κράτησης και διαχείρισης δωματίων σας, εξοικονομώντας χρόνο και ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά σας.

Με το πλάνο “No Fees”, δεν υπάρχει μηνιαίο πάγιο. Απλά χρησιμοποιείτε το Channel Manager, το PMS και τη μηχανή κρατήσεων, ανεξαρτήτως του αριθμού των καταλυμάτων και δωματίων που διαχειρίζεστε. Θα σας χρεώνεται μόνο 3% προμήθεια επί των κρατήσεων που λαμβάνετε μέσω του συστήματος.

Αντίστοιχα, με το μηνιαίο πλάνο, πληρώνετε €15.99 ανά μήνα. Αυτή η τιμή περιλαμβάνει το PMS και τη μηχανή κρατήσεων για ένα κατάλυμα με ένα δωμάτιο. Με αυτό το πλάνο, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον υπηρεσίες, όπως το Channel Manager για την διαχείριση περισσότερων καταλυμάτων ή δωματίων, και να απολαύσετε τεχνική υποστήριξη 24/7 για τυχόν απορίες ή προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

× Γειά σας! Χρειάζεστε πληροφορίες? ?