Κρατήσεις Ξενοδοχείων – OTA’s (Online Travel Agency)

Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει στην διαχείριση των διάφορων OTA (Booking.com, Expedia κλπ.) με σκοπό την αύξηση των κρατήσεων στο ξενοδοχείο σας. Προβληθείτε σε εκατομμύρια ταξιδιώτες που αναζητούν κατάλυμα και εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο όλα τα θετικά που προσφέρουν οι online κατάλογοι ξενοδοχείων. Με τον τρόπο αυτό όχι μόνο θα καταφέρετε να προβληθείτε σε νέο κοινό αλλά και τη χρονική στιγμή που αναζητούν για διαμονή στην περιοχή σας.

Βελτιστοποιούμε τις τιμές, αξιολογούμε τους ανταγωνιστές σας και παρέχουμε ασφαλείς μεθόδους διαχείρισης των εσόδων από πωλήσεις  μέσω των ειδικευμένων τεχνικών μας!  Αυτό σας κάνει να είστε σίγουροι ότι το ξενοδοχείο σας λαμβάνει τα μέγιστα έσοδα με αποτελεσματικό τρόπο από άποψη ποιότητας δωματίων και υπηρεσιών. Σε κάθε περίπτωση συνιστούμε την χρησιμοποίηση ενός channel manager για την αποφυγή διπλών κρατήσεων και την εύκολη διαχείριση της διαθεσιμότητας μέσω ενός ενιαίου πίνακα ελέγχου. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να δεχθείτε τις κρατήσεις σας από όλες τις εταιρείες κράτησης σε μία πλατφόρμα, από την οποία και θα τις διαχειρίζεστε.

Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε λογαριασμούς και να τους διαχειριστούμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα αναθέτοντας την δύσκολη δουλειά στο έμπειρο προσωπικό μας.

Μερικές από τις πλατφόρμες που λειτουργούμε:

  • Booking.com
  • Expedia.com
  • Airbnb
  • Homeaway
  • Tripadvisor
  • και πολλά ακόμη…

 

ota

Στους καιρούς που διανύουμε, κάθε ξενοδοχειακή μονάδα πρέπει να καταβάλει την μέγιστη προσπάθεια ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον περισσότερων χρηστών του διαδικτύου. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που αναζητούν ένα κατάλυμα για τις διακοπές του, προτιμά το διαδίκτυο ώστε να κάνει την κράτησή του.  Καταχωρώντας το δικό σας ξενοδοχείο με τον σωστό τρόπο σε όλους του διαδικτυακούς καταλόγους, καταφέρνουμε να προσεγγίσουμε έναν τεράστιο αριθμό νέων επισκεπτών στο ξενοδοχείο σας, οι οποίο θα συμβάλλουν στην αύξηση των εσόδων σας.

Οφέλη για τα ξενοδοχεία

Όταν τα οφέλη για την επιχείρησή σας είναι τόσο μεγάλα, εσείς γιατί να μην επωφεληθείτε από αυτά;  Άμεσες κρατήσεις: αυτό που πολλά ξενοδοχεία φαίνεται να αγνοούν είναι ότι τα ΟΤΑ δημιουργούν ένα πολύ σημαντικό επίπεδο άμεσων κρατήσεων. Στην πραγματικότητα, η έκθεση σε ΟΤΑ μπορεί ακόμη και να αυξήσει τις άμεσες κρατήσεις. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι ένα σημαντικό ποσοστό των επισκεπτών επισκέπτονται τα ΟΤΑ κατά την επανεξέταση των επιλογών διαμονής και καταλήγουν να κάνουν κράτησ  σε ιστοσελίδες ξενοδοχείων μετά από σύγκριση. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου Cornell διαπίστωσε ότι το 62% των καταναλωτών της Intercontinental επισκέπτονταν την Expedia πριν την κράτηση απευθείας στις ιστοσελίδες του ξενοδοχείου.

× Γειά σας! Χρειάζεστε πληροφορίες? ?