Λογότυπο για Ξενοδοχεία

Ανάμεσα στις Υπηρεσίες που προσφέρουμε και ειδικά σε μικρές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και το λογότυπο της επιχείρησής σας. Ως λογότυπο ορίζεται η γραφιστική αποτύπωση του σήματος μιας επιχείρησης, η οποία και χαρακτηρίζει την εταιρική της ταυτότητα και έχει ως στόχο να προσφέρει την ανάλογη αναγνωσιμότητα της επιχείρησης αυτής στην αγορά.

Ποια είναι η σημασία του λογοτύπου (logo) μιας επιχείρησης;

Ο σχεδιασμός ενός λογοτύπου δεν αποτελεί απλά ένα σχεδιασμό εικόνας Η σημασία τόσο για ένα ξενοδοχείο όσο και για οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση, είναι πολύ μεγαλύτερη. Πρόκειται για την καρδιά μας επιχείρησης. Εκπροσωπεί το ύφος, το είδος καθώς και την φιλοσοφία κάθε επιχείρησης. Το εμπορικό σας σήμα θα πρέπει να είναι μοναδικό, να παραμένει στην μνήμη των πελατών σας και να συνδέεται αποκλειστικά με την δική σας επωνυμία. Όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, η διαδικασία αυτή θα πρέπει να ανατεθεί σε κάποιον επαγγελματία, με τις κατάλληλες γνώσεις και ικανότητες branding και marketing.

Ένα όμορφο και έξυπνο λογότυπο για ξενοδοχεία είναι και αυτό που θα κάνει το δικό σας ξενοδοχείο να ξεχωρίσει ανάμεσα στον τεράστιο ανταγωνισμό. Είναι η πρώτη επαφή του πελάτη σας με το ξενοδοχείο σας. Είναι το πρώτο δείγμα επαγγελματισμού της επιχείρησή σας.

Γιατί να επιλέξετε την TravelDataService;

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους γραφίστες καθώς και branding experts οι οποίοι θα δώσουν την ανάλογη σημασία στο σχεδιασμό της ταυτότητάς σας. Ύστερα από αναλυτική μελέτη και κατανόηση των βασικών χαρακτηριστικών του δικού σας ξενοδοχείου, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα αξιομνημόνευτο λογότυπο, ικανό να περάσει στους εν δυνάμει πελάτες σας το μήνυμα που επιθυμείτε καθώς και να ασκήσει σε αυτούς την απαραίτητη επιρροή.

Αν ακόμη δεν διαθέτεται το δικό σας λογότυπο, ή ο σχεδιασμός του δεν καλύπτει τις απαιτήσεις σας και δεν αντιπροσωπεύει επαρκώς την ξενοδοχειακή σας μονάδα, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και η ομάδα μας θα κάνει αυτό που τόσο καλά γνωρίζει.

× Γειά σας! Χρειάζεστε πληροφορίες? ?