Πιστεύουμε σταθερά σε μια υγιή στρατηγική στο Hotel Internet Marketing, όπου κάθε πτυχή της ψηφιακής σας προσέγγισης είναι ενωμένη μέσα σε ένα σαφές σύνολο στόχων. Αυτός είναι ο λόγος που σε καμία περίπτωση δεν θα προσπαθήσουμε να σας πουλήσουμε οποιοδήποτε είδος πρόσθετων λειτουργιών που δεν χρειάζεστε. Παρόλο που έχουμε διαμορφώσει κάποια συγκεκριμένα και αποτελεσματικά πακέτα μάρκετινγκ Διαδικτύου, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην αύξηση της αφοσίωσης των επισκεπτών, συχνά προσαρμόζουμε  τα πακέτα αυτά ώστε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα κέρδους στην ιστοσελίδα σας.

Δεν είναι λίγα τα ξενοδοχεία εκείνα που λόγω του μη αποτελεσματικού και μεθοδικού marketing περνούν στην αφάνεια και αδικούν τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Αφήνοντας τις κρατήσεις τους να πραγματοποιούνται μόνο από μηχανές κρατήσεων τρίτων και όχι μέσω της δικής τους σελίδας, επιβαρύνουν την επιχείρησή τους με υπέρογκα ποσά και προμήθειες. Σαφώς και οι υπηρεσίες αυτές που προσφέρουν οι κορυφαίες σελίδες online κρατήσεων δεν πρέπει να παραληφθούν, ωστόσο πρέπει να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά σε μια ολοκληρωμένη μεθοδολογία διαδικτυακού marketing.

Τι περιλαμβάνουν οι Υπηρεσίες διαδικτυακού μάρκετινγκ;

  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη επαγγελματικής ιστοσελίδας με έμφαση στην λεπτομέρεια που θα κάνει και την διαφορά.
  • Βελτιστοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social media marketing) του ξενοδοχείου σας.
  • Πληρωμένες καμπάνιες διαφήμισης.
  • Υπηρεσίες SEO για βελτιστοποίησε των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης.
  • Σύστημα Online κρατήσεων για άμεση μετατροπή των επισκεπτών σας σε πελάτες.
  • Καταχώρηση σε ταξιδιωτικούς καταλόγους και γρααφεία.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Οι υψηλές προδιαγραφές που θέτουμε σε κάθε project διαδικτυακού μάρκετινγκ μας επιτρέπουν να δουλεύουμε με έμφαση πάντα στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, προσφέροντας πάντα το καλύτερο δυνατόν για τον πελάτη μας. Βασική μας είναι να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών μας μέσα από τα εγγυημένα αποτελέσματα και τη συνεχή τεχνική υποστήριξη που σας προσφέρουμε. Δεν είναι τυχαίος άλλωστε ο αριθμός των πελατών που μας προτίμησε και συνεχίζει να μας προτιμά. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο του διαδικτυακού μάρκετινγκ ξενοδοχείων είναι και το μυστικό της επιτυχία μας. Η άρτια εξειδίκευσή μας επί του αντικειμένου μας επιτρέπει να εγγυηθούμε για την προώθηση του ξενοδοχείου σας και την αύξηση των πελατών σας. Συνδυάζουμε Δημιουργικότητα,  Εμπειρία και Αποτελεσματικότητα.

× Γειά σας! Χρειάζεστε πληροφορίες? ?