Το Google Analytics (GA) είναι το μεγαλύτερο και πιο γνωστό εργαλείο παρακολούθησης και μέτρησης της επισκεψιμότητας μιας ιστοσελίδας. Δεν νοείται επιχείρηση που στοχεύει στην αύξηση των πωλήσεών της να μην χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο εργαλείο που παρέχει δωρεάν η Google.

Τι μας προσφέρει το Google Analytics;

Μέσα από το εύχρηστο πάνελ διαχείρισης του GA μπορείτε εύκολα να ενημερωθείτε για την συμπεριφορά των επισκεπτών μέσα στην ιστοσελίδα σας, να μελετήσετε όλα τα γεωγραφικά και τεχνικά χαρακτηριστικά τους και να αυξήσετε το ποσοστό των μετατροπών τον επισκεπτών σε πελάτες της επιχείρησής σας.

Η σωστή μελέτη και ανάλυση όλων των δεδομένων και παραγόντων ενός επισκέπτη της ιστοσελίδας μας, είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη τεχνική SEO. Με την έρευνα και την παρακολούθηση των στατιστικών στοιχείων δραστηριότητας του ιστότοπού σας και χρησιμοποιώντας τα εργαλεία ανάλυσης Google, η ομάδα μας προσαρμόζει συνεχώς τη στρατηγική σας για να αλληλεπιδράμε με τις τάσεις στη συμπεριφορά των χρηστών.  Σας δίνουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τα αναλυτικά στοιχεία της Google με τακτική καθοδήγηση και εκπαίδευση, ώστε να είστε σε θέση να παρακολουθείτε με επιτυχία τους επισκέπτες του ιστού σας και να χρησιμοποιείτε πληροφορίες για να βοηθήσετε την ανάπτυξη πακέτων, ειδικών προσφορών και διαφημιστικών καμπανιών.

Τι περιλαμβάνουν οι Υπηρεσίες Google Analytics;

Η TDS σας προσφέρει ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Google Analytics ώστε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις δυνατότητες των συγκεκριμένων εργαλείων ανάλυσης στατιστικών. Φροντίζουμε για την ορθή τοποθέτηση του κώδικα παρακολούθησης ώστε να η συλλογή των δεδομένων να είναι ακριβής και τα αποτελέσματα αξιόπιστα. Αναλύοντας τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, θέτουμε τους στόχους παρακολούθησης οι οποίοι καταγράφουν πόσο συχνά οι επισκέπτες της σελίδας μας ολοκληρώνουν συγκεκριμένες ενέργειες που μας ενδιαφέρουν.

Οι αναφορές που μας προσφέρει το GA δεν είναι απλά νούμερα. Πρέπει να μάθουμε και να κατανοούμε τα αποτελέσματα αυτά ώστε να αποκομίσουμε κάποιο κέρδος για την επιχείρησή μας. Για τον λόγο αυτό, σας προσφέρουμε την βασική εκπαίδευση στα εργαλεία του Google analytics προκειμένου να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε και να αξιοποιήσετε καλύτερα τα αποτελέσματα των αναφορών. Είμαστε συνεχώς δίπλα σας, παρακολουθώντας τα αποτελέσματα των στόχων σας και σας συμβουλεύουμε για την αξιοποίηση επιπλεόν χαρακτηριστικών που θα αυξήσουν το ποσοστό επίτευξης των στόχων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε το καλύτερο για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

× Γειά σας! Χρειάζεστε πληροφορίες? ?