Εάν σχεδιάζετε διακοπές και δεν ξέρετε πού να μείνετε, υπάρχει περίπτωση να απευθυνθείτε σε οποιαδήποτε διαδικτυακή πλατφόρμα κρατήσεων. Υπάρχει όμως ένας καλύτερος τρόπος κράτησης αντί για τη χρήση μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας κρατήσεων. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για το ενοικιαζόμενο κατάλυμα διακοπών σας επικοινωνώντας απευθείας με τον ιδιοκτήτη. Τώρα, θα πρέπει να αναρωτιέστε γιατί οι ταξιδιώτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση για την ενοικίαση των διακοπών τους επικοινωνώντας απευθείας με τους ιδιοκτήτες αντί να κάνουν μια online κράτηση σε μια μεγάλη πλατφόρμα.
Με την απευθείας επαφή με τον ιδιοκτήτη, η κράτηση της ενοικίασης διακοπών σας είναι καλύτερη από την κράτηση μέσω διαδικτυακών πλατφορμών. Υπάρχουν πολλά οφέλη από την απευθείας κράτηση: μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, να έχετε καλύτερη εξυπηρέτηση, να οικοδομήσετε μια σχέση και να βρείτε πολλές πολύτιμες συμβουλές από τον ιδιοκτήτη.

Αυτό το άρθρο εξηγεί τα πλεονεκτήματα για να σας βοηθήσει να μάθετε γιατί είναι καλύτερο για την τσέπη σας και για την εμπειρία σας αν επιλέξετε να κάνετε κράτηση απευθείας από τον ιδιοκτήτη.
Πλεονεκτήματα της απευθείας κράτησης
Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά οφέλη που μπορείτε να απολαύσετε κάνοντας απευθείας κράτηση στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα διακοπών.

Εξοικονομήστε χρήματα:
Οι διαδικτυακές πλατφόρμες τρίτων διαφημίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να νομίζετε ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας κράτηση μέσω των πλατφορμών τους. Αλλά στην πραγματικότητα, χρεώνουν επιπλέον χρήματα τόσο από τον πελάτη όσο και από τον ιδιοκτήτη. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζουν έσοδα.
Αλλά, όταν κάνετε κράτηση απευθείας στον ιδιοκτήτη, υπάρχει περίπτωση να σας χρεώσουν πολύ λιγότερα χρήματα από ό,τι οι διαδικτυακές πλατφόρμες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων μοιράζονται προμήθειες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για κάθε κράτηση. Είναι πιθανό να ακυρώσουν την προμήθεια και να σας δώσουν έκπτωση όταν κάνετε απευθείας κράτηση.

Καλύτερη εξυπηρέτηση:
Καλώντας απευθείας τον ιδιοκτήτη του καταλύματος διακοπών, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τις προσφορές τους. Ενώ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, υπάρχουν ήδη γραμμένες υπηρεσίες και δεν υπάρχει κανείς να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Η απευθείας κλήση του ιδιοκτήτη σας επιτρέπει να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες και τελικά να έχετε καλύτερη εξυπηρέτηση.

Χτίστε μια σχέση:
Μια απευθείας κράτηση μπορεί επίσης να βοηθήσει στην οικοδόμηση μιας σχέσης με τον ιδιοκτήτη ή τον διαχειριστή του ακινήτου ενοικίασης διακοπών. Αυτό βοηθά μακροπρόθεσμα, επειδή οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων προσπαθούν πάντα να παρέχουν επιπλέον στους άμεσους πελάτες τους.

Πολύτιμες συμβουλές:
Εκτός από τα οφέλη που αναφέρθηκαν παραπάνω, υπάρχει ένα άλλο μεγάλο όφελος που μπορείτε να απολαύσετε με την απευθείας κράτηση. Όταν κάνετε απευθείας κράτηση των ενοικιαζομένων δωματίων επικοινωνώντας με τον ιδιοκτήτη, θα χτίσετε μια σχέση μαζί του. Σε αντάλλαγμα, μπορείτε να λάβετε κάποιες πολύτιμες συμβουλές, όπως πού να πάτε σε αυτή την πόλη ή ποιο μέρος είναι καλύτερο για δείπνο υπό το φως των κεριών κ.λπ.
Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο και να κάνετε τις διακοπές σας αξέχαστες.

Τελικές σκέψεις
Η κράτηση απευθείας με επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ενοικίασης είναι πάντα καλύτερη από τη χρήση μιας τρίτης διαδικτυακής πλατφόρμας κρατήσεων. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα της κράτησης με κατεύθυνση και έχω αναλύσει ορισμένα σημαντικά πλεονεκτήματα παραπάνω. Γνωρίζοντας τα οφέλη, είμαι σίγουρος ότι θα δοκιμάσετε την απευθείας κράτηση ενοικίασης διαμερισμάτων διακοπών και όταν θα έχετε την πραγματική αξία της, θα σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Αυξήστε τις απ’ ευθείας κρατήσεις για το κατάλυμά σας!

× Γειά σας! Χρειάζεστε πληροφορίες? ?