Η αύξηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας μιας επιχείρησης αποτελεί έναν από τους βασικότερους στόχους κάθε επιχειρηματία. Δεν αρκεί όμως να αυξήσουμε απλώς την επισκεψιμότητα μιας σελίδας. Πρέπει οι επισκέπτες αυτοί να μπορούν να μετατραπούν και σε πελάτες.

Βασική προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να είναι στοχευμένοι. Για παράδειγμα, ένας επισκέπτης που αναζητά να αγοράσει παπούτσια, δεν θα επιφέρει κανένα απολύτως όφελος σε μια ιστοσελίδα ξενοδοχείου, όσες φορές και αν την επισκεφτεί.

Στην TDS διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να μπορέσουμε να κάνουμε γνωστή την επιχείρησή σας σε όσο το δυνατόν περισσότερο κοινό καθώς και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας με στοχευμένους επισκέπτες, κάτι που θα οδηγήσει και στην αύξηση των κρατήσεων. Μία από τις βασικότερες μεθόδους για να το επιτύχουμε αυτό είναι η υποβολή της σελίδα σας σε ταξιδιωτικούς καταλόγους και ταξιδιωτικά  γραφεία.

Υποβολή σε ταξιδιωτικούς καταλόγους

Γνωρίζουμε ότι το να επεκτείνετε την επιχείρησή σας μόνοι σας προς τον σωστό δρόμο, αποτελεί μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Φυσικά όμως θέλετε να κάνετε το ξενοδοχείο σας γνωστό σε περισσότερο κόσμο και να το καταχωρήσετε σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταλόγους. Η ομάδα μας αναλαμβάνει να κάνει όλη την δύσκολη δουλειά για εσάς. Ειδικευόμαστε στην υποβολή  ξενοδοχείων σε ταξιδιωτικούς κατάλογους με έρευνα ποιότητας. Καταχωρήστε το ξενοδοχείο σας σε καταλόγους που προωθούν την σελίδα του ξενοδοχείου σας και τις απευθείας κρατήσεις.

Ταξιδιωτικά γραφεία

Μέσα από μια πολυετή εμπειρίας στον χώρο του τουρισμού και την προώθηση ξενοδοχειακών μονάδων,  καταφέραμε να δημιουργήσουμε επαφές με αρκετά ταξιδιωτικά γραφεία με τα οποία και συνεργαζόμαστε. Αν επιθυμείτε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο να συστήνει το δικό σας ξενοδοχείο για διαμονή, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και αφού συζητήσουμε μαζί σας και αναλύσουμε όλους τους παράγοντες που κάνουν το ξενοδοχείο σας ξεχωριστό, θα σας συμβουλέψουμε για την επόμενη κίνηση σας.

Εσείς γιατί να μένετε πίσω όταν οι ανταγωνιστές σας έχουν ήδη επενδύσει στην προώθηση του ξενοδοχείου τους; Ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος και μόνο μέσα από μια ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ μπορείτε να βγείτε νικητές!

× Γειά σας! Χρειάζεστε πληροφορίες? ?