Όσο περισσότερο μεταφέρονται οι δραστηριότητές μας στο διαδίκτυο, τόσο περισσότερο διαμορφώνονται ιντερνετικά μέσα και εργαλεία. Έτσι και στον χώρο της διαμονής υπάρχουν συστήματα κρατήσεων ξενοδοχείου που χρησιμοποιούνται ευρέως από πολλούς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων. Ποιά είναι όμως τα πλεονεκτήματα που κάνει το PMS και το Channel manager τόσο αποτελεσματικά;

Κεντρικός και εύκολος έλεγχος

Δίνεται η δυνατότητα μέσω μιας εφαρμογής, συνεπώς μέσο μόνο μιας οθόνης, να έχετε πλήρη εικόνα του τι γίνετε στην επιχείρησή σας. Θέλετε να δείτε κρατήσεις; Θέλετε να δείτε τι διαθεσιμότητα έχετε; Θέλετε να ξέρετε τι απήχηση έχει το κάθε channel στο οποίο βρίσκεται το κατάλυμα σας; Γίνονται όλα εύκολα και γρήγορα, καθώς, συν τοις άλλοις, μπορείτε να ελέγχετε όλα τα διαφορετικά channels στα οποία είστε.

Ταυτόχρονα, μειώνεται και το ανθρώπινο δυναμικό που θα χρειαζόταν για την διαχείριση αυτού του συστήματος αν γινόταν με τον παραδοσιακό τρόπο, διότι πλέον, πόσα άτομα να χρειάζονται για να παρακολουθούν μια οθόνη; Αλλά και πάλι δεν είναι μόνο το ότι χρειάζονται λίγα άτομα, είναι και ότι μόλις ένα άτομο μπορεί να κάνει κατανομή των δωματίων με ελάχιστες προσπάθειες και να στείλει συγκεντρωτικό απόθεμα σε κανάλια χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν “υπερκράτηση”.

Δυνατότητα για περισσότερη έκθεση

Η καλύτερη διαχείριση φέρνει την δυνατότητα για επέκταση και ανάπτυξη. Έτσι εφόσον τα συστήματα αυτά κάνουν την διαχείριση κρατήσεων του ξενοδοχείου σας παιχνιδάκι μπορείτε να εντάξετε χωρίς κόπο περισσότερα κανάλια και ως αποτέλεσμα το κατάλυμά σας να εκτίθεται περισσότερο – μια στρατηγική η οποία αποφέρει καρπούς σε κάθε τουριστική σεζόν!

Δεν υπάρχουν περιορισμένες πηγές κρατήσεων και οι περισσότερες πηγές, σας φέρνουν περισσότερες. Το channel manager συγκεκριμένα, δίνει πρόσβαση σε εκατοντάδες συνδεδεμένα κανάλια και γεφυρώνει το κατάλυμά σας με πολλές online πλατφόρμες κρατήσεων, στις οποίες φαίνεται και η άμεση διαθεσιμότητά σας.

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

Σύμφωνα με πηγές, ο πρωταρχικός στόχος των PMSs και των Channel managers ήταν να δείχνουν την διαθεσιμότητα και τις πληροφορίες του ξενοδοχείου στον ιδιοκτήτη σε πραγματικό χρόνο. Και αυτό το χαρακτηριστικό λόγω της τεράστιας χρησιμότητάς του, παραμένει από τα μεγαλύτερα προτερήματα αυτών των συστημάτων στη διαχείριση κρατήσεων. Το να ξέρεις τι γίνεται ανά πάσα στιγμή στο ξενοδοχείο σου είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να έχεις σωστή διαχείριση και έλεγχο. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο έλεγχος μπορεί να γίνεται και από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Ακρίβεια, σαφήνεια και 0 λάθη στην διαθεσιμότητα

Όταν μιλάμε για ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων ξενοδοχείου, μιλάμε αυτομάτως και για ακρίβεια και εγκυρότητα στις κινήσεις. Με όσα κανάλια και να είστε συνδεδεμένοι οι πελάτες σας και εσείς θα έχετε την σωστή εικόνα της διαθεσιμότητάς και άλλων χαρακτηριστικών του ξενοδοχείου σας με μηδαμινό ποσοστό ανακρίβειας.

Φυσικά υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις και υπάρχουν συστήματα με ατέλειες ή ακόμα προκύπτουν προβλήματα από άλλους παράγοντες όπως μια κακή σύνδεση, αλλά αυτό αποτελεί την μειοψηφία.

Εάν εσείς θέλετε ένα αξιόπιστο συστημα μπορείτε να βασιστείτε σε έμας.

Πιο ικανοποιημένοι πελάτες

Χρησιμοποιώντας λοιπόν ένα σύστημα κρατήσεων ξενοδοχείου, αφού μπορείτε εσείς να διαχειρίζεστε και να ελέγχετε καλύτερα το ξενοδοχείο σας, είναι επακόλουθο ότι θα μπορείτε να παρέχετε μια πιο ολοκληρωμένη και ευχάριστη εμπειρία πελατών.

Οι πελάτες έχουν ευκολία στις συναλλαγές τους, ενώ αξιόπιστα συστήματα φιλικά προς τον επισκέπτη παρέχουν και ασφαλείς συναλλαγές με διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Παράλληλα, πολύ βασικό ρόλο παίζει και η ακρίβεια που παρέχεται σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις λειτουργίες του ξενοδοχείου η οποία αφήνει στον πελάτη την αίσθηση ότι βρίσκεται σε ένα περιβάλλον σωστό και οργανωμένο και ότι είστε επαγγελματίες.

× Γειά σας! Χρειάζεστε πληροφορίες? ?