Η TravelDataService εξειδικεύεται στην συγγραφή κειμένων και περιεχομένου για ιστοσελίδες ξενοδοχείων, προκειμένου να μετατρέψει την σελίδα σας σε έναν ελκυστικό προορισμό για κάθε επισκέπτη. Συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ δίκτυο από συγγραφείς περιεχομένου, οι οποίοι έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία να συντάξουν την περιγραφή του ξενοδοχείου σας, καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, με τον πιο ακριβή και δημιουργικό τρόπο.

Η συγγραφή των κειμένων αποτελεί ένα από τους βασικότερους παράγοντες κάθε ιστοσελίδας καθότι θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερο κόσμο, να τον κρατήσετε μέσα στην σελίδα σας και τελικά να τον μετατρέψετε σε πελάτη σας. Το περιεχόμενο όμως που θα τοποθετήσετε στην σελίδα σας πρέπει να είναι μοναδικό και να ακολουθεί κάποιους κανόνες του SEO ώστε όχι μόνο να κερδίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών σας, αλλά ταυτόχρονα να ενισχύσει και το SEO της ιστοσελίδας σας.

Η Google αγαπάει το καλό και το μοναδικό περιεχόμενο. Με τα κείμενα που σας παρέχουμε μπορείτε να τραβήξετε το ενδιαφέρον στην Google και να βελτιώσετε την κατάταξή σας στα αποτελέσματά της. Η μοναδικότητα των κειμένων είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας που δεν πρέπει να παραληφθεί. Ο αλγόριθμος της Google είναι σε θέση να καταλάβει αν τα κείμενα μιας σελίδας είναι μοναδικά ή αντιγραφή και αναδημοσίευση από άλλη σελίδα.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για το περιεχόμενο του ξενοδοχείου σας;

Στην TravelDataService όπως προείπαμε διαθέτουμε την κατάλληλη εξειδίκευση επί του θέματος. Το περιεχόμενο που δημιουργούν οι συνεργάτες μας για την σελίδα του ξενοδοχείου περιέχει όλα τα επιμέρους εκίνα στοιχεία που καθιστούν επιτυχημένο ένα κείμενο. Συγκεκριμένα:

  • Είναι μοναδικό και ελκυστικό προς τους αναγνώστες ώστε να αυξήσει την επισκεψιμότητα της σελίδας σας
  • Αποδίδει πλήρως το εταιρικό σας προφίλ και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το ξενοδοχείο σας
  • Δημιουργεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης το οποίο θα οδηγήσει στην αύξηση των πελατών σας
  • Είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης κάτι που θα βελτιώσει την κατάταξή σας σε αυτές